Løwe råkost

Gulerod/rødbed råkost
Ret: Salat
Keyword: gulerod, rødbede
Servings: 5 personer
Calories: 190kcal

Equipment

  • rivejern

Ingredienser

  • 500 g Gulerødder
  • 500 g Rødbeder
  • 2 stk Æbler
  • 25 g Persille
  • 30 ml Olivenolie
  • 30 ml Citronsaft
  • 1 knivsspids Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og rødbederne og riv dem på et rivejern. Kom det i en stor skål og drys persillen henover. I en lille skål blandes olien og citronsaften med salt og peber. Bland salaten godt og hæld dressingen over salaten inden servering.

Noter

Man kan bruge persille fra frost, eller tørret persille, eller helt undlade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.